Om oss

Kontaktformulär

Jag och mina medarbetare står till förfogande för att förbättra Ditt inomhusklimat. Jag har över 30 års erfarenhet inom bygg- och fastighetsbranschen som byggare och inom teknisk fastighets-förvaltning. Jag kan kalla mig expert inom dessa områden utan att skämmas. Denna kunskap kan jag nu ta tillvara på och tillföra detta intressanta område. Om en installation av ventilation i er bostad/ert kontor kräver någon form av ombyggnad eller annan anpassning så har vi kunskapen som behövs för att konsultera i detta. Vid nybyggnation så kan vi även hjälpa er med rådgivning för bästa installation.

Vi ser fram emot att få hjälpa Er med en smart lösning för din bostad eller ditt kontor. Tveka inte - Ring eller Maila oss redan idag!


Med vänlig hälsning

Ulf Olsson

Med över 30 års erfarenhet inom bygg- och fastighetsbranschen


Teknik- och innovationsbolaget

Nacka Ventilation AB

Inomhusklimat för bostäder, kontor och offentlig miljö.


Ring oss på 0723-865154 eller skicka ett mail till info@nackaventilation.se eller använd kontaktformuläret bredvid.

Kontakta oss
Om du vill ha rådgivning angående din befintliga ventilation hemma så kommer vi gärna på platsbesök. Vi tar en avgift på 1.500 kr för ett sådant besök. Då går vi igenom på plats med dig hur din ventilation fungerar och gör en okulär besiktning. Utefter dessa uppgifter tar vi sedan fram en offert på lämplig åtgärd. 

För att vi ska kunna boka in ett kundbesök behöver vi din adress och ett telefonnummer. Beskriv också gärna vilken typ av bostad du har, befintligt system och om du befarar att du har problem med radon.